Inspiration Benelux

De meest inspirerende ideeën voor uw volgende meeting, incentive of event in de Benelux

INSPIRATION Benelux 2020

Op zoek naar insider tips en originele ideeën voor uw volgende meeting, incentive of events?  Mis dan zeker INSPIRATION Benelux 2020 niet!  The exacte locatie en datum van dit inspiratiecongres worden in februari 2020 vastgelegd.  Het congres vindt traditiegetrouw plaat eind september of begin oktober.

Waarom zou u deelnemen?
Tijdens INSPIRATION Benelux heeft u de kans om in minder dan een halve dag een pak nieuwe ideeën te verzamelen voor uw volgende meeting, incentive of event.  U kunt bovendien netwerken met toplocaties en aanbieders uit de meetingsindustrie.  Verder krijgt u na afloop ook een inspiratieboekje met een overzicht en de contactgegevens van alle ideeën die tijdens INSPIRATION Benelux aan bod kwamen.

Spreker tijdens dit inspiratiecongres is Filip Muyllaert.  Hij zal voor u een wervelende, dynamische en uiterst visuele presentatie brengen die bulkt van de originele en onverwachte ideeën.  Hij zal focussen op verrassende vergaderlocaties, buitengewone activiteiten voor groepen, aparte ideeën voor uw volgende teambuilding, verborgen locaties voor lunches of diners, toffe hotels, originele bestemmingen, unieke ervaringen om te beleven met uw klanten of collega’s, enz. De inhoud van dit inspiratiecongres is vooral gefocust op België, maar af en toe kijkt de spreker ook over de grens naar Nederland en Luxemburg.  Maak u dus klaar voor een wervelwind aan boeiende ideeën!

Waarom deelnemen aan INSPIRATION Benelux?

1. U verzamelt in minder dan een halve dag een pak ideeën voor uw volgende meeting, incentive of event in België (en af en toe verrassen we u ook met ideeën uit Nederland en Luxemburg).
2. U krijgt de kans om te netwerken met andere bedrijven en ervaringen uit te wisselen.
3. U kunt netwerken met toplocaties en aanbieders uit de meetingsindustrie die u tal van originele ideeën kunnen serveren.
4. U geniet van een schitterende tijdsinvestering en u keert na een halve dag vol inspiratie huiswaarts!Xandra Hedeman - Nuon Belgium NV

Ik kon de manier van presenteren en de inhoud sterk appreciëren! Ik heb onnoemelijk veel nieuwe ideeën verzameld die straks zeker bruikbaar kunnen zijn!

Programma

De exacte locatie & datum (eind september/begin oktober) worden in februari 2020 bekend gemaakt.  INSPIRATION Benelux is een eendaags networking event.  U kunt echter kiezen om deel te nemen aan de ochtend- of aan de namiddageditie.  Beide edities zijn identiek.

Ochtendeditie:
09.00 – 09.30: welkomstkoffie & networking met partners
09.30 – 10.15: deel 1 van de INSPIRATION Benelux presentatie
10.15 – 11.00: koffie & networking met partners
11.00 – 11.45: deel 2 van de INSPIRATION Benelux presentatie

Lunch
11.45 - 13.15: lunch & networking

Namiddagsessie:
13.15 – 14.00:  deel 1 van de INSPIRATION Benelux presentatie
14.00 – 14.45:  koffie & networking met partners
14.45 – 15.30:  deel 2 van de INSPIRATION Benelux presentatie
15.30 – 16.00:  afsluitende cocktail en networking met partners

Praktische details

• Locatie & datum: worden in februari 2020 gecommuniceerd.  Het congres gaat door eind september-begin oktober
• Taal van de presentatie: Engels (zéér toegankelijk taalgebruik)
• Timing van de ochtendeditie: 09.00 - 11.45 (u wordt daarna vriendelijk uitgenodigd voor de walking lunch)
• Timing van de namiddageditie: 13.15 - 16.00 (u wordt vriendelijk uitgenodigd voor de walking lunch vanaf 11u45)
• Deelname aan INSPIRATION Benelux is gratis.  In het geval van 'no show' zonder voorafgaande verwittiging via e-mail (info@inspirationx.be) zijn wij genoodzaakt om een annulatiebijdrage aan te rekenen van 75 euro, excl. 21% btw.

U kunt deelnemen aan de ochtendeditie (09.00 - 11.45) of aan de namiddageditie (13.15 - 16.00).  Beide edities zijn identiek.  Dus maak uw keuze en in minder dan een halve dag zal u onnoemelijk veel ideeën verzamelen voor uw volgende meeting, incentive of event.  We zien er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!

Linda Dubois - Komatsu Europe International N.V.

Proficiat, het was werkelijk top! Fascinerende ideeën en een begeesterende spreker. Voor mij mocht het nog uren doorgaan!